Het verhaal

Landgoed Walraven is een plek waar je beter niet kunt komen! Door de jaren heen zijn er de meest angstaanjagende verhalen over dit landgoed ontstaan. Sommige mensen vinden de verhalen spannend, maar nemen het niet serieus. Anderen durven met geen woord over Walraven te praten. Zij geloven in de nare gevolgen die dit met zich mee kan brengen. Dat is niet altijd onterecht!

Als de broer van Jeroen en vervolgens ook zijn vader op een dag spoorloos verdwijnen, is hij genoodzaakt om actie te ondernemen. Jeroen is ervan overtuigt dat zijn broer Mick en zijn vader Klaas op het landgoed Walraven worden vastgehouden. Hoewel er al twintig jaar -voor zover dat bekend is- nooit meer iemand een voet op landgoed Walraven gezet heeft, begint Jeroen dapper aan zijn zoektocht.

Hij weet dat het moeilijk zal worden om dit mysterie op te lossen. Niemand neemt Jeroen serieus. Zelfs de politie niet! Als zijn vriendje Joey besluit om samen met hem de zoektocht voort te zetten en al snel blijkt dat dorpsgenote Christina ook verdwenen is, volgen er vele angstaanjagende, onverklaarbare, spannende, maar ook mooie momenten. Zijn Jeroen en Joey in staat om Mick, Klaas en Christina op tijd te kunnen vinden? Haast is geboden want de tijd... tikt terug!

Naast het boek is er ook een website waar alles over het geheim van Walraven te vinden is. U kunt het boek daar ook bestellen! Bezoek de site snel en laat je meeslepen in het avontuur dat Jeroen en Joey beleven! Het Geheim Van Walraven.nl